Opinie & Commentaar
BNNVARA

'Domme mensen vinden de verkeerde mensen leuk, er zit dus niets anders op dan ze hun rolmodellen af te pakken'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Domme mensen vinden de verkeerde mensen leuk, er zit dus niets anders op dan ze hun rolmodellen af te pakken'

Onder de hashtag #ikdoenietmeermee keren verschillende bekende Nederlanders zich tegen de coronamaatregelen. "Andere landen lachen om ons. Die denken, hoezo is Thomas Berge een bekende Nederlander? Hij is een zanger die niet kan zingen", zegt Marcel van Roosmalen in De Nieuws BV.

Video niet beschikbaar

In het begin van de coronapandemie was Berge ook al in het nieuws, omdat hij meezong met een van de Coronaliederen en T-shirts met de tekst 'wij blijven thuis' verkocht om de voedselbanken te ondersteunen. Kortom, voor Van Roosmalen is Berge een blok ijs, "het smelt vanzelf, en na een tijdje weet je niet meer dat het ooit heeft bestaan. Helaas staat Thomas Berge niet alleen."

"Er zijn tienduizenden Thomas Berges in ons land en van Famke Louise, een rapper uit de stal van Ali B., waar ze niet doorselecteren op IQ, zijn er zelfs een miljoen. Al die volgers kijken in de spiegel en willen dan Thomas Berge, Famke Louise of Tim Douwsma zien. Mensen met hetzelfde intellect die het wel gemaakt hebben en die hetzelfde doormaken als zij. In die hoofden spookt het."

Dat is volgens Van Roosmalen het zieke van het Nederlandse-medialandschap. "Wat zij nodig hebben zijn verstandige rolmodellen voor domme mensen, helaas die zijn er niet. Domme mensen vinden de verkeerde mensen leuk en dus zit er niets anders op dan ze hun rolmodellen af te pakken."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - #ikdoenietmeermee

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie