Cultuur & Media

#JanPubliek: Waar is Jurgen?

NOS
foto: NPOfoto: NPO
  1. Nieuwschevron right
  2. #JanPubliek: Waar is Jurgen?

Iedere ochtend stappen de presentatoren van het NOS Radio 1 Journaal even uit het nieuws. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars.

Dit waren de beste inzendingen van deze week:

1. Waar is Jurgen?

De trouwe luisteraar heeft het ongetwijfeld opgemerkt, maar het NOS Radio 1 Journaal wordt al drie weken door iemand anders gepresenteerd. Luisteraar Loes begint zich toch wel zorgen te maken: "'Niks ten nadele van Mark en Simone nu, maar komt Jurgen ooit nog terug?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. Schuilt er een grunger in Simone en Kirsten?

Simone opende donderdag de uitzending met een weetje over Nirvana. Het was namelijk de verjaardag van het album 'Nevermind'. Luisteraar Ellen werd er zowaar nostalgisch van en vroeg zich gelijk ook af of er een grunger schuilt in Simone en Kirsten.

3. Hoe zit het met de Topman van het jaar?

En we hebben het wel de hele tijd over de Topvrouw van het jaar, maar hoe zit dat met de Topman? Bestaat daar ook een verkiezing voor, vroeg luisteraar Jetze zich af.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie