Cultuur & Media

Wat is jouw meest gedraaide lied dit jaar?

foto: Pixabayfoto: Pixabay
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is jouw meest gedraaide lied dit jaar?

[NTR] Welk lied symboliseert voor jou 2020? Dat kan een all time favourite zijn of een nieuwe ontdekking dit jaar. Van pop tot klassiek, van jazz tot hiphop, wat heeft jou door het jaar geholpen. Laat het ons weten!

Wat is jouw favoriete lied dit jaar? Laat het ons weten!

Vanuit het initiatief Every Brilliant Song van Het Nationale Theater maken we samen met jou een afspeellijst met muziek die roert, beweegt en verstilt. Maar vooral muziek die relativeert en inspireert. De afspeellijst Every Brilliant Song is te vinden op Spotify.

Beluister de afspeellijst, lees de persoonlijke verhalen en draag jouw eigen liedje bij. Welk lied móét op de lijst? Stuur jouw lied en verhaal naar zesuurcultuur@radio1.nl of reageer op Twitter via #zesuurcultuur.

Aanstaande maandagavond 21 december staat NPO Radio 1 vanaf 19:00 uur volledig in het teken van kunst en cultuur met Zes Uur Cultuur. Aan het eind van die avond maken we bekend welk nummer het meest is genoemd en sluiten we de zes uur radio af met dit lied.

Zes Uur Cultuur

Maandag 21 december tussen 19:00 en 01:00 uur staat NPO Radio 1 in het teken van Kunst en Cultuur met Zes Uur Cultuur. Luister mee en reageer via de NPO radio 1 app, zesuurcultuur@radio1.nl en op Twitter #zesuurcultuur.

Ster advertentie
Ster advertentie