Cultuur & Media
AVROTROS

MISCHA! bereikt 1 miljoen podcastbeluisteringen en primeurt als eerste Nederlandse radioprogramma met ChatGPT-rubriek

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. MISCHA! bereikt 1 miljoen podcastbeluisteringen en primeurt als eerste Nederlandse radioprogramma met ChatGPT-rubriek

Het programma MISCHA! op NPO Radio 1 viert een indrukwekkende mijlpaal van 1 miljoen podcastbeluisteringen en maakt geschiedenis als het eerste Nederlandse radioprogramma dat een ChatGPT-rubriek introduceert. Tijdens het inspirerende gesprek met Thijs Launspach in de nachtelijke uitzending, tussen 01:00 en 02:00 uur, wordt deze unieke rubriek geïntroduceerd.

MISCHA!, onder leiding van presentator Mischa Blok, staat bekend om haar unieke benadering van interviews waarin echte en gelijkwaardige gesprekken centraal staan. Gelukkig zijn er nog steeds mensen die durven uit te spreken, die hun visie, gedachten en dromen met ons delen, die zich mengen in het publieke debat zonder terughoudendheid. Ze trotseren de haat op Twitter, de stenen door de ruit, de onder de gordel-opmerkingen van reaguurders, terwijl ze weten dat ze ieder moment gecanceld kunnen worden. Toch gaan ze door. Wat beweegt hen?

Verrassende gesprekken

In MISCHA! (AVROTROS) gaat presentator Mischa Blok op zoek naar de drijfveren van deze mensen. Dat doet ze met haar kenmerkende stijl van interviewen: een echt en gelijkwaardig gesprek. Oprechte interesse. Dus geen draaiboek, geen enkele vraag op papier. Een uur lang met één gast de diepte in, een reis langs inzichten en kwetsbaarheden. Persoonlijke gesprekken met verrassende wendingen die zowel de gast als de presentator ontregelen.

Enkele spraakmakende gasten die al in MISCHA! te gast zijn geweest, zijn onder andere Rob de Wijk, Youp van 't Hek, John van den Heuvel, Ebru Umar, Jan Roos, Maurice de Hond, Stella Bergsma, Nilüfer Gündoğan, Marcel van Roosmalen, Antoinette Hertsenberg, Laurens Dassen, Barbara Baarsma en Adelheid Roosen.

Mis het niet en luister vannacht tussen 01:00 en 02:00 uur naar de primeur van de ChatGPT-rubriek in MISCHA! op NPO Radio 1. Na de uitzending is de podcast beschikbaar, zodat je op ieder gewenst moment kunt luisteren in alle podcast-apps!

Dit bericht is geschreven door ChatGPT.

Luister eerdere afleveringen van MISCHA! hier.

MISCHA!

Gelukkig zijn ze er nog: mensen die hun mond opendoen, hun visie, gedachten en dromen met ons delen. In MISCHA! gaat presentator Mischa Blok iedere maandag tot en met donderdagnacht tussen 01:00 en 02:00 uur op zoek naar de drijfveren van deze mensen. Luister alle afleveringen via https://www.nporadio1.nl/podca...

Ster advertentie
Ster advertentie