Cultuur & Media
NTR

Vanavond Milo Driessen van Goldband in Kunststof op De Parade

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Vanavond Milo Driessen van Goldband in Kunststof op De Parade

Deze week maakt Kunststof op theaterfestival de Parade in Den Haag vanuit een eigen tent vier unieke uitzendingen. Elke avond live tussen 19.00 - 20.00 uur hoor je op NPO Radio 1 gesprekken met bijzondere gasten en optredens van Parade acts.

Kunststof op De Parade

De Parade is een rondreizend theaterfestival, dat in de zomermaanden plaatsvindt in vier Nederlandse steden. Op het festivalterrein, in de sfeer van een kermis, is in diverse tenten een gevarieerd programma aan kunst, theater en muziek te zien.

Kunststof maakt elke uitzending een Parade-voorstelling: een interview met een gast uit de culturele sector en optredens van verschillende acts die je op de Parade kunt zien. Kiki Schippers brengt dagelijks een ode aan de hoofdgast.

Maandag 10 juli – Zanger Milo Driessen

Milo Driessen is een van de zangers van Goldband. De Haagse Festival hit-formatie won in 2022 de Popprijs en is onder andere bekend van de nummers Noodgeval (2021), Ja Ja Nee Nee (2020), en hun nieuwste hit Rommel (2023).

Dinsdag 11 juli – Cabaretier Niels van der Laan

Cabaretier en acteur Niels van der Laan kent groot succes met het satirische tv-programma Even tot Hier, dat hij samen met Jeroen Woe presenteert. Met dit programma werd het duo recent winnaar van de Ere Zilveren Nipkowschijf en afgelopen jaar winnaar van de Gouden Televizier Ring.

Woensdag 12 juli – Zanger Wende

Zanger en theatermaker Wende Snijders komt in september met een nieuwe album, Sterrenlopen, waarvoor zij deze zomer onder andere op de planken van festival Lowlands staat.

Donderdag 13 juli – Schrijver Hanna Bervoets

Schrijver Hanna Bervoets heeft diverse bekende romans op haar staan, zoals Lieve Celine, Ivanov en Fuzzie. Dit najaar komt ze met een nieuwe roman, Leer mij alles wat je weet.

Parade acts

In elke uitzending is er aandacht voor een optreden van een Parade act:

- Margot Ros

- Randy Fokke & Levi

- Stephanie Louwrier

- Kevin Klein

Voor bezoekers van de Parade in Den Haag: de toegang voor de Kunststof tent is gratis.

Kunststof

Het cultuur- en mediaprogramma van NTR van maandag tot en met donderdag te horen tussen 19:00 en 20:00 uur op NPO Radio 1 of op elk moment terug te luisteren als podcast. Volg Kunststof op Twitter, Facebook en Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie