Cultuur & Media
KRO-NCRV

Onno Hoes over 6 Inside: 'Albert Verlinde was bloednerveus'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Onno Hoes over 6 Inside: 'Albert Verlinde was bloednerveus'

Onno Hoes zat maandagavond voor de buis gekluisterd voor de eerste uitzending van entertainmentprogramma 6 Inside. Het betekende de terugkeer van Albert Verlinde op televisie. Helemaal ontspannen was de entertainmentdeskundige nog niet, zag Hoes. "Hij was bloednerveus, net als de rest van het team."

378 duizend kijkers stemden gisteravond af op het entertainmentprogramma op SBS6 met Albert Verlinde en Jan Versteegh. Hoes zag de entertainmentdeskundige zichtbaar gespannen op het scherm. "Ze hebben het enorm gehypet", zegt de burgemeester van Haarlemmermeer. Zo hangen posters van het tv-duo in bushokjes door het land. "Dat helpt niet om relaxed een programma te doen", aldus Hoes.

Schaterlach van Albert

Of Verlinde tevreden was met de eerste uitzending? "Hij was vooral moe", aldus Hoes. "De basis is hartstikke goed. Ik denk dat het heel leuk is om de schaterlach van Albert weer te horen. De kijkcijfers moeten echt nog verdubbelen, maar dat heeft tijd nodig."

Quote

De keizer is weer opgestaan

Vrij Nederland-hoofdredacteur Ward Wijndelts

RTL Boulevard is dood

Volgens Vrij Nederland-hoofdredacteur Ward Wijndelts kan RTL Boulevard wel inpakken. "RTL Boulevard is dood. De keizer is weer opgestaan. Dit is hoe het moet", zegt Wijndelts die in zijn studietijd een trouw kijker was van RTL Boulevard met destijds Beau van Erven Dorens en Albert Verlinde aan de desk.

Ster advertentie
Ster advertentie