Cultuur & Media
AVROTROS

Kasper van Kooten: 'Ik wil gewoon die grote, allesomvattende liefde'

foto: MISCHA!foto: MISCHA!
  1. Nieuwschevron right
  2. Kasper van Kooten: 'Ik wil gewoon die grote, allesomvattende liefde'

Sinds dit voorjaar deelt Kasper van Kooten zijn liefdesleven met heel Nederland. Eerst in een column, nu in podcastvorm. "Ik wil gewoon die grote allesomvattende liefde, compleet met vlinders in mijn buik. Waarbij ik niet meer kan poepen van opwinding. Waar ik heel hard van ga drummen", vertelt Kasper van Kooten bij MISCHA!.

#378 - Kasper van Kooten: 'Online daten is niet leuk, je moet er zelf de humor van inzien' - MISCHA!

Of de reis mooier is dan de eindbestemming? Daar moet hij even over nadenken. "Ik leer nu wel meer over mezelf dan dat ik ooit gedaan heb. Soms is het alsof ik niet eens met het doel - de liefde vinden - bezig ben. Tegelijkertijd maakt het einddoel de reis het wel waard."

Want online daten is volgens Van Kooten echt niet altijd leuk. "Je moet er zelf een leuke slinger aan geven." Hoe hij dat doet? "Ik denk vooral met humor."

Tegenwoordig moet hij wel een disclaimer geven, voor hij met een vrouw afspreekt. "De ene helft zegt: prima, het interesseert me niet. Een paar vrouwen wilden toch liever niet afspreken. Één vrouw is kwaad geworden dat ze géén onderdeel van de podcast werd, haha."

Van Kooten hoopt zijn allesomvattende liefde te vinden bij iemand met wie hij goed in evenwicht is. "Ik kan in mijn enthousiasme en uit liefde soms ergens helemaal voor gaan, zonder erbij stil te staan wat de ander daar eigenlijk van vindt. Ik zoek iemand met wie dát in evenwicht is."

#378 - Kasper van Kooten: 'Online daten is niet leuk, je moet er zelf de humor van inzien' - MISCHA!

MISCHA!

Gelukkig zijn ze er nog: mensen die hun mond opendoen, hun visie, gedachten en dromen met ons delen. In MISCHA! gaat presentator Mischa Blok iedere maandag tot en met donderdagnacht tussen 01:00 en 02:00 uur op zoek naar de drijfveren van deze mensen. Luister alle afleveringen via https://www.nporadio1.nl/podca...

Ster advertentie
Ster advertentie