Cultuur & Media

De Jeugd van Tegenwoordig heft het glas

BNNVARA
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. De Jeugd van Tegenwoordig heft het glas

We heffen vandaag het glas want de glasbak bestaat 40 jaar! Na het zingen van alle mogelijke verjaardagsliedjes is het tijd om naar het nieuwe nummer van De Jeugd van Tegenwoordig te luisteren. En waar kan dat nou beter in de Nederlandstalige Platen Spotify Playlist van De Nieuws BV.

Een veel te zware tas met al het gespaarde glas sleep je achter je aan. Na luchten van oud bier en zuur geworden wijn in te ademen, hoor je het laatste geklingel diep in de glasbak. Po√ętischer kan je het niet maken. En bij sommige flesjes sta je voor de prangende vraag: is dit nou groen of bruin?

Het is ook een mooi moment: de glasvoorraad is weggewerkt dus je hebt een opgeruimder huis. Niemand kan je meer betrappen op jouw stiekeme alcoholverslaving en het beste: scherven brengen geluk. Over die scherven heeft De Jeugd van Tegenwoordig een heerlijk nummer geschreven. Als je hem toch gaat luisteren, doe je oren dan nog meer genot aan met de andere Nederlandstalige plaatjes van Clean Pete tot De Dijk in de Spotify Playlist van De Nieuws BV.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter

Ster advertentie
Ster advertentie