Cultuur & Media
NOS

#JanPubliek: De correspondent die niet naar bed kon gaan

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. #JanPubliek: De correspondent die niet naar bed kon gaan

Iedere ochtend stappen de presentatoren van het NOS Radio 1 Journaal even uit het nieuws. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars.

Dit waren de beste inzendingen van deze week:

1. Vertrouwt u ons?

Het ging deze week in meerdere programma's over de veiligheid van journalisten en het vertrouwen in de journalistiek. Dus konden wij natuurlijk niet ontbreken. Heeft Jurgen bijvoorbeeld te maken met wantrouwen, omdat hij een 'stem van de NOS' is?

2. Korte nachten, lange dagen

Een EU-top kan behoorlijk lang duren. Dat wist correspondent Bert van Slooten al wel, maar ook deze keer viel het hem best wel zwaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3. Radio voor iedereen

Het NOS Radio 1 Journaal alleen voor oudere mensen achter de geraniums? Zeker niet! Deze jonge luisteraar wilde toch even kwijt dat hij iedere ochtend trouw voor zijn toestel zit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dat was het voor deze week. Blijf reageren via de Radio 1-app, op Twitter met #r1jn of mail ons op r1jn@nos.nl. Tot volgende week!

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie