Cultuur & Media
AVROTROS

Sarah Neutkens, schrijver, componist, kunstenaar en model, wil nergens bij horen

foto: Eigen fotofoto: Eigen foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Sarah Neutkens, schrijver, componist, kunstenaar en model, wil nergens bij horen

Ergens tussenin vallen en er niet écht bij horen is misschien wel de meest optimale conditie om in te verkeren, vertelt schrijver, componist, beeldend kunstenaar en model Sarah Neutkens in MISCHA!, deze zomer gepresenteerd door Redouan Ait Ouarg. Ze schreef er het essay Tusseninmens over.

#295 - Redouan in gesprek met Sarah Neutkens - MISCHA!

Als schrijver, componist, beeldend kunstenaar en model zweeft ze tussen veel verschillende werelden. "Ik ben geen schrijver-schrijver, en ook geen componist-componist", aldus Neutkens. "Ondanks dat al die groepen om me heen als een warm bad voelen, kan ik me er ook weer makkelijk tegen afzetten."

'Geef me een hokje, denk ik soms'

Tegelijkertijd heeft Neutkens het er ook weleens moeilijk mee. "Soms denk ik, geef me alsjeblieft een hokje waarin ik pas. Dat geeft rust en duidelijkheid over mijn identiteit." Ze concludeert: "Ik kan veel dingen in mezelf niet rijmen, ik weet niet wat de verbindende factor is tussen alles wat ik doe en denk. Maar ook al loopt het extreem uiteen, ik ben het."

#295 - Redouan in gesprek met Sarah Neutkens - MISCHA!

Redouan Ait Ouarg, bekend van de programma's De Straten van Amsterdam en De Zwoele Stad (AT5), vervangt presentator Mischa Blok tijdens haar vakantie en presenteert REDOUAN! op Radio 1, tussen 1 en 2 's nachts. Gesprekken luister je op de vertrouwde plek van MISCHA! in je podcastapp, bijvoorbeeld in Spotify.

Ster advertentie
Ster advertentie