Cultuur & Media
AVROTROS

Dit leerde acteur Marcel Musters van zijn hond

foto: Eigen fotofoto: Eigen foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit leerde acteur Marcel Musters van zijn hond

"Ik moet tijd en ruimte voor 'm maken. Ik vind het fijn om voor 'm te zorgen, omdat het heel overzichtelijk is", vertelt acteur Marcel Musters over hoe zijn hond Mika hem hielp bij zijn burn-out in MISCHA!. Musters kreeg een aantal jaren geleden te maken met een burn-out, waarna hij zijn leven heeft aangepast.

#218 - Marcel Musters - MISCHA!

"Vrouwen kunnen beter voor zichzelf en andere mensen zorgen", zegt Musters. Hij wil dat deel van zichzelf verder ontwikkelen en maakt de de podcast 'De 100 vrouwen van Marcel'. Hij laat honderd vrouwen uit zijn leven vertellen over hun persoonlijkste ervaringen. Want: de levenswijsheid die hij heeft opgestoken komt, naar eigen zeggen, vooral van hen.

'Geven kan alleen als je ook kunt ontvangen'

Hij leerde tijdens zijn burn-out dat geven alleen kan als je ook kunt ontvangen. "Ik heb mijn pols gebroken en zat 5 maanden op de bank. Ik had hulp nodig en mijn vrienden waren er allemaal. Dat vond ik in eerste instantie heel moeilijk, maar toen dacht ik: juist hartstikke fijn dat ze er zijn. Enjoy it!"

#218 - Marcel Musters - MISCHA!

MISCHA!

Gelukkig zijn ze er nog: mensen die hun mond opendoen, hun visie, gedachten en dromen met ons delen. In MISCHA! gaat presentator Mischa Blok iedere maandag tot en met donderdagnacht tussen 01:00 en 02:00 uur op zoek naar de drijfveren van deze mensen. Luister alle afleveringen via https://www.nporadio1.nl/podca...

Ster advertentie
Ster advertentie