Cultuur & Media
AVROTROS

Stroomstoring in NPO Radio 1-studio, of is er iets anders aan de hand?

foto: ANP / Niet Verzonnen podcasttegelfoto: ANP / Niet Verzonnen podcasttegel
  1. Nieuwschevron right
  2. Stroomstoring in NPO Radio 1-studio, of is er iets anders aan de hand?

"Ik heb me altijd afgevraagd: waar kom ik vandaan, waar ga ik naartoe? Ik ben de eerste generatie die zonder straf van het geloof kan vallen en vrij mag denken: waar gaan we heen na de dood? Ik vond de antwoorden niet bij religie, maar waar dan wel?", vertelt journalist en presentator Margreet Spijker in VINK over de podcastreeks Niet Verzonnen. Ook atleet Susan Krumins en Imo Muller van de podcast Naar de Vaantjes zijn te gast, zij maken een serie over hardlopen.

#181 - Naar de vaantjes - Niet verzonnen - Stolen hearts - VINK: De podcastgids van Nederland

In de podcast Niet Verzonnen gaat Spijker in gesprek met mensen die hun ervaringen delen. Vanuit wetenschappelijke en spirituele hoek krijgen die verhalen duiding.

Technische storing of..?

Ook Spijker zelf maakt iets bijzonders mee als ze een uitzending van WNL op Zaterdag bij NPO Radio 1 presenteert. Als financieel expert Alex Klein aanschuift om over de economie te praten gebeurt er iets geks: de stroom in de NPO Radio 1-studio valt uit en ze moeten plots de ruimte verlaten. Naderhand spreekt ze met Klein over het voorval. Wat was er nou aan de hand? Klein: "Het kan een technische storing zijn, óf er hangt te veel energie. Aan jou, aan mij, aan de producer of aan ons allemaal."

#181 - Naar de vaantjes - Niet verzonnen - Stolen hearts - VINK: De podcastgids van Nederland

VINK

Ben je op zoek naar luistertips? Heb je alle afleveringen van de 'Deventer Mediazaak' en de 'Brand in het Landhuis' al gehoord en ben je op zoek naar nieuwe parels op podcastgebied? De redding is nabij. VINK is dé podcastgids van Nederland! NPO Radio 1-presentator Mischa Blok nodigt twee podcastmakers uit die een kijkje geven achter de schermen. Hoe maak je eigenlijk een podcast? Beide gasten tippen bovendien een serie waaraan zij helemaal verslingerd zijn, en ook Mischa komt met een aanbeveling.

Iedere vrijdagnacht om 01:00 uur op NPO Radio 1 en natuurlijk vind je VINK ook in alle podcast-apps! Of op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie