Cultuur & Media
KRO-NCRV

Nog één keer de Nationale Nieuwsquiz spelen bij Ghislaine Plag? Meld je aan!

foto: Kro-ncrv
  1. Nieuwschevron right
  2. Nog één keer de Nationale Nieuwsquiz spelen bij Ghislaine Plag? Meld je aan!

Iedere dag spelen we in programma Spraakmakers de Nationale Nieuwsquiz. Ben jij een echte nieuwskenner en wil je kans maken op een mooie geldprijs? Geef je dan op voor de Nationale Nieuwsquiz en strijd mee voor de titel 'Nieuwskenner van de week' op NPO Radio 1!

Helemaal bijzonder omdat presentator Ghislaine Plag de komende 3 maanden voor het laatst de Nationale Nieuwsquiz (en Spraakmakers) presenteert. Tot eind dit jaar kun je nog bij haar inde studio plaatsnemen voor de Nieuwsquiz. Zoals maandag bijvoorbeeld Berend Moltmaker (63) uit Berkel en Roderijs deed.

Deelnemen

Als je deelneemt aan de nieuwsquiz, krijg je meteen een uniek kijkje in de keuken van NPO Radio 1. Je wordt namelijk ontvangen in onze studio op het Mediapark waar alle programma’s worden uitgezonden. Je ziet de redactie van Spraakmakers aan het werk (niet te dichtbij, anders zie je de antwoorden van de quiz) en ontmoet de gasten en presentator van Spraakmakers.

Je mag altijd iemand meenemen en ook als je die 100 euro niet wint, ga je niet met lege handen naar huis. Lijkt het je leuk? Meld je dan hier aan of stuur een mailtje naar NationaleNieuwsquiz@kro-ncrv.nl. En wie weet zit je binnenkort bij ons in de studio!

Ster advertentie
Ster advertentie