Cultuur & Media
NTR

Wat is er allemaal online te zien aan optredens en voorstellingen?

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is er allemaal online te zien aan optredens en voorstellingen?

Wekelijks zijn er tientallen programma's, optredens en voorstellingen uit alle uithoeken van de culturele sector online te zien. Van kunst tot film en van muziek tot theater. In Kunststof Maandag een gids met tips van mooie en interessante programma's, zodat je niets hoeft te missen.

Agenda tips voor online voorstellingen

Agenda

27 en 30 april om 20:00 uur -De Dutch Don’t Dance Division via Het Nationale Theater. Tien verschillende solo's, duetten en groepsstukken, elk met een koninklijk tintje.

29 april om 20:30 uur - Online concert: Tjeknavorian en Soltani in Brahms' Dubbelconcert via Het Concertgebouw. Samen met de topsolisten Kian Soltani en Emmanuel Tjeknavorian speelt Het Nederlands Philharmonisch orkest het Dubbelconcert van Brahms.

30 april om 20:30 uur - Livestream Sven Hammond via TivoliVredenburg. Gratis Sphere Livestream Concert met Typhoon en Cheyenne.

30 april om 20:15 uur - Nazmiye & Havva Oral - Niet meer zonder jou, een voorstelling van Theater Oostpool. Een botsing tussen een traditionele moslima en haar vrijgevochten dochter. Op 30 april gaat Nazmiye Oral opnieuw in gesprek met haar moeder Havva over alles waar vroeger in het gezin niet over gesproken kon worden.

30 april om 23:00 uur op NPO 3 - de televisieregistratie van de hitvoorstelling George en Eran worden Racisten. Waarin de twee hun pijlen richten op het racismedebat en hoe dat wordt gevoerd. Pijnlijk en hilarisch.

1 mei vanaf 19:00 uur en daarna nog een hele maand te zien. Rechtstreeks vanuit de bollenvelden The Garden van Richard Ayres uitgevoerd door het Asko|Schönberg onder leiding van Ed Spanjaard.

Kunststof Maandag

Kunststof biedt twaalf maandagen het podium aan artiesten voor wie presentaties, premières en plannen door corona niet door kunnen gaan. Elke week een andere hoofdgast, over dromen, ambities en samenwerking en een liveoptreden of performance.

Kunststof Maandag wordt iedere maandag om 19.30 uur uitgezonden op NPO Radio 1 en op NPO 2 Extra.

Kunststof Radio

Het cultuur- en mediaprogramma van NTR van maandag tot en met donderdag te horen tussen 19.30 en 20.30 uur op NPO Radio 1 of op elk moment terug te luisteren als podcast. Volg Kunststof op Twitter, Facebook en Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie