Buitenland

Looking for Victory (1): Hou toch op over die longontsteking; Hillary Clinton heeft nog iets veel dodelijkers onder de leden.

foto: Steven van Olphenfoto: Steven van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Looking for Victory (1): Hou toch op over die longontsteking; Hillary Clinton heeft nog iets veel dodelijkers onder de leden.

MARGRIET VAN DER LINDEN OP ZOEK NAAR ULTIEME OVERWINNING!

In de nieuwe podcast-serie ‘Looking for Victory’ onderzoekt Margriet van der Linden wekelijks hoe je de Amerikaanse verkiezingen wint. Donald Trump en Hillary Clinton voeren een harde strijd. Maar hoe verzilver je de race naar het Witte Huis? Van der Linden reist opnieuw af naar de Verenigde Staten en gaat in tien afleveringen op zoek naar het recept voor de overwinning. Vandaag: de allereerste aflevering!

Aflevering 1: Het Stemmetje In Je Hoofd

Voordat Margriet van der Linden afreist naar Amerika onderzoekt ze een tweestrijd. Waarom is er zo'n groot verschil tussen de psyche en de peilingen? En bovenal: kunnen gevoelens de getallen beïnvloeden? Terwijl het verkiezingscircus verder raast, maakt Margriet van der Linden de balans op. Maar net als ze denkt dat Hillary Clinton gebeiteld zit, ontdekt ze een dodelijk wapen...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beluister 'Looking for Hillary' ook op iTunes en Stitcher!

In de podcastserie ‘Looking for Victory’ duikt Margriet van der Linden in de strijd om het Amerikaanse presidentschap. Reis samen met haar af naar Amerika en wordt wekelijks meegenomen in de machinaties achter de verkiezingen. Wat gaat er schuil achter het proces dat straks leidt tot ‘s werelds machtigste man… of vrouw?

Ster advertentie
Ster advertentie