Binnenland
NTR

Kamilia Koutet zingt over samen zijn met een vrouw

foto: NTRfoto: NTR
  1. Nieuwschevron right
  2. Kamilia Koutet zingt over samen zijn met een vrouw

Ze werd voor het eerst verliefd op een vrouw in Marokko, het land van haar ouders. Kamilia Koutet timmert aan de weg als zangeres en viert in haar nieuwste clip 'Samen zijn', de liefde die zij voelt voor haar huidige vriendin Celeste.

{podcast audio="53405" caption="#12 Kamilia is dolverliefd op een vrouw" }

"Nu voel ik me goed, maar dat is niet altijd zo geweest", legt Kamilia uit. Zo zag en sprak ze haar moeder een half jaar niet omdat zij niet kon accepteren dat haar dochter op vrouwen viel. "Ze was bang voor mijn toekomst en ook voor wat de gemeenschap zou zeggen", vertelt de zangeres. "Maar nu deelt ze mijn nieuwste single op al haar social media kanalen en is ze trots."

Over haar eerste liefde lichtte ze haar beste vriendin van de basisschool in. "Zij sprak al openlijk over dat ze op vrouwen viel en kwam tot de conclusie dat ik dat ook deed." Kamilia schrok daarvan en ging zich inlezen. "Ik kwam op fora terecht waar ik las dat ik bezeten zou zijn, dat ik naar de hel zou gaan en dat mijn omgeving mij uit zou kotsen. Ik geloofde dat allemaal en ben keihard voor mijn seksualiteit weggerend."

Dat maakte haar heel ongelukkig. "Ik werd depressief en viel heel veel af. Totdat ik op een dag flauwviel en opgenomen werd in het ziekenhuis." Het was een nummer van de Britse zangeres Jessie J, 'Who you are' dat haar overtuigde dat ze mocht zijn wie ze is. "Het wordt tijd om mezelf te zijn", vond ik toen.

Ster advertentie
Ster advertentie