Binnenland

Podcast #DeDag: 'Scheld gewoon alle schulden kwijt'

NOS
foto: ANP/NOSfoto: ANP/NOS
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast #DeDag: 'Scheld gewoon alle schulden kwijt'

Rekening op incasso op boete. Een op de tien huishoudens in Nederland heeft problematische schulden. En een grote groep loopt het risico om in de schulden terecht te komen.

Het kabinet gaat daarom met gemeenten in gesprek over een nieuwe schuldenaanpak. Arre Zuurmond, ombudsman in Amsterdam, staat veel mensen bij die financieel in de knel zitten en hij heeft zijn eigen ideeën over schuldhulp.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verder in De Dag

Waarschijnlijk kwam de 16-jarige Clay uit Den Haag om het leven bij een choking challenge. Geert Reynders verloor zijn zoon ook aan een choking challenge vorig jaar en probeert nu met zijn stichting nieuwe gevallen te voorkomen.

Er ligt veertien miljard euro op de zeebodem bij Colombia. Hans van Rooij, oud-directeur van Smit Salvage, vertelt over de schatten aan boord van het Spaanse galjoen San José. Dat schip zonk in 1708.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie