Binnenland

Dit mag je vandaag niet missen op NPO Radio 1

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit mag je vandaag niet missen op NPO Radio 1

Elke werkdag vind je op deze pagina een artikel met een selectie van het beste dat vandaag op NPO Radio 1 te horen is. Het gaat bijvoorbeeld om bijzondere gasten, mooie reportages, groot nieuws en belangrijke sportwedstrijden. We kijken ook naar wat is geweest: wat is de moeite waard om terug te kijken of te luisteren?

Tips voor vandaag

Chronisch
Vandaag begint de Week van de Pijn. Hoe groot is het probleem van chronische pijn in Nederland? Dat onderzoekt Bureau M. vanochtend. Ook vanmiddag bij Radio EenVandaag aandacht voor dat onderwerp.

Schrijver
Ronald Giphart praat vandaag een uur lang in Kunststof met presentator Jellie Brouwer. Hij vertelt onder meer over zijn nieuwe boek 'Lieve', dat zich afspeelt in de filmwereld.

Schooltijden
In Dit is de Dag vanaf 18.30 uur een debat over veranderende schooltijden, tussen Ouders & Onderwijs en de Algemene Vereniging van Schoolleiders.

En verder...

  • In het Sportforum, om 21.30 uur in Langs de Lijn En Omstreken, zijn de journalisten Simon Zwartkruis (Voetbal International), Sjoerd Mossou (AD) en Robert Misset (de Volkskrant) te gast.
  • De Ochtend besteedt ook aandacht aan Nanne Kleiterp. Hij vertrekt als bestuursvoorzitter bij FMO en overhandigt vanochtend op een conferentie in Katwijk een boek aan koningin Máxima.

Kijk voor alle programma's en onderwerpen in de gids voor vandaag.

De moeite waard om terug te lezen:

Ster advertentie
Ster advertentie