Binnenland

Win een racefiets, met Tour-geschiedenis!

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Win een racefiets, met Tour-geschiedenis!

De laatste week van de Vuelta is ingegaan. Tijdens de Ronde van Spanje geeft NPO Radio 1 drie racefietsen weg! Fietsen met een geschiedenis, want ze hebben op het dak van de NPO Radio 1 Tourtaxi het hele land doorgereisd.

In de 73ste Ronde van Spanje koerst het peloton van het Franse Nîmes naar de Spaanse Sierra Nevada. Doe mee aan de actie en maak er een onvergetelijke Vuelta van.

Vorige week was de opdracht om een slagzin af te maken. Dit is de winnaar: "Oh, oh, oh, ik luister zó graag naar de Vuelta, dat ik drie weken lang zélf te weinig op de pedalen sta."

In de eerste week kon je een racefiets winnen door een foto van jezelf met iets typisch Spaans in te sturen. Dit is de winnaar:

Doe mee en win een racefiets

Nieuwe week, nieuwe fietsopgave! Hoe kun je die fraaie racefiets deze week winnen? Nou, geen foto, geen slagzin maar een heuse Vuelta-Bingo!

Hoe gaat dat in zijn werk? Nou, er doen nog 13 Nederlanders mee aan de Vuelta.... wat we willen weten is: op welke plekken staan de beste 5 Nederlanders na de etappe van zondag, als de Vuelta is afgelopen? Dus we willen graag vijf getallen van je.

  • Voorbeeld: de beste 5 Nederlanders staan nu op de plekken 4, 10, 12, 21 en 41.... met die 5 bingogetallen zou je nu spekkoper zijn. Maar ja.... er zijn nog zes etappes te fietsen.

Je kunt insturen tot vrijdagochtend 11.00 uur, wanneer er nog drie etappes te gaan zijn.... En dan zie ik je denken waarom zou ik dan nu al gokken als het vrijdag misschien veel duidelijker is waar iedereen staat? Nou dat zal ik je vertellen: bij een gelijk aantal goede bingogetallen wint de vroegste inzender. Doe je dus nu een gokje en je zit goed, dan heb je dus een veel grotere kans om te winnen dan wanneer je dat morgen pas doet. Maar ja, de gok is wel groter.... Het is een combinatie van goed timen wanneer je instuurt EN wielerkennis. Kortom, een spel voor de echte kenner!

Op welke plekken eindigen de vijf beste Nederlanders in het Vuelta-eindklassement? Mail je 5 bingogetallen naar win@radio1.nl, je mag één keer meedoen, doe je dat vaker, en dat hebben we METEEN door, dan gebruiken we alleen je vroegste inzending.

Je kunt de vijf getallen ook via NPO Radio 1 app sturen of stuur een bericht via Facebook of Twitter en misschien win jij vrijdag wel die puike NPO Radio 1 racefiets.

Veel succes!


Actievoorwaarden

De actie loopt van 21 augustus t/m 8 september. Iedere vrijdag rond half 2 maakt Roelof de Vries de winnaar bekend in de uitzending van De Nieuws BV. Bekijk de voorwaarden.

Niks missen van de Ronde van Spanje? Volg de Vuelta live via NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie