Binnenland
BNNVARA

Bureau Sport: 'Sneeuwjacht maakt competitie nog boeiender'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Sneeuwjacht maakt competitie nog boeiender'

De mannen van Bureau Sport verheugen zich enorm op het weekend, omdat de sneeuwjacht grote invloed kan hebben op de voetbalcompetitie.

"We hebben al corona, er vallen mensen om en met die sneeuwjacht erbij wordt het een soort survivaltocht naar de finish", aldus Erik. Op de Australian Open ging het deze week al mis toen 600 mensen in quarantaine moesten nadat een hotelmedewerker positief was getest.

"Dat wordt door deze omstandigheden ook een heel ander toernooi. Dat kan ook wel eens een heel verrassende winnaar opleveren", voorspelt Erik.

Apotheose American Football

Hét evenement van dit weekend is de Super Bowl, de apotheose van het American Football-seizoen. Erik verheugt zich vooral op de rust. "Ik vind het een flauwekulsport, maar dat optreden in de rust vind ik altijd mooi. Dat is voor mij meer het evenement van het jaar."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie