Binnenland
BNNVARA

Bureau Sport: 'Benieuwd naar analyse Maradona'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Benieuwd naar analyse Maradona'

De mannen van Bureau Sport blikken ook deze vrijdag weer vooruit op het aankomende sportweekend. Er worden twee hoogtepunten uitgelicht door Frank Evenblij en Erik Dijkstra: de handbaldames en de kraker tussen Boca Juniors en River Plate.

Video niet beschikbaar

Om te beginnen kijken de heren uit naar de wedstrijd die de handbaldames van Oranje spelen tegen Roemeniƫ. "Ik kijk altijd naar handbal", meldt Frank. "Ik dacht in eerste instantie, het wordt niks." Toch hebben de handbalvrouwen vorige week indruk gemaakt, want alle drie de wedstrijden werden gewonnen. Dus wordt er inmiddels toch gesproken over successen. "Ga jij dan ook weer, als ze doorgaan naar de volgende ronde, vragen aan Tess Wester of ze een foto van zichzelf in pyjama op Instagram wil zetten", aldus Erik tegen Frank. Of dat gaat gebeuren, laat Frank in het midden. Erik vindt het vooral 'een beetje vies'.

Copa Libertadores

Er wordt ook vooruitgeblikt naar de ontknoping van de Copa Libertadores. Ze hebben zin in de wedstrijd tussen Boca Juniors en River Plate. De wedstrijd wordt afgewerkt in Madrid en toch zullen er duizenden supporters op de been zijn in de Spaanse hoofdstad. "Ik heb er hartstikke zin in", verklapt Erik en hij vervolgt over de locatie.

"Goede oplossing, want Frank, je moet toch wat. Ze hadden ook kunnen zeggen 'We spelen helemaal niet', daar was ook sprake van." Duidelijk is dat de mannen ervoor gaan zitten, ondanks dat zij beiden wat bedenkingen hebben bij de speellocatie. Ze zijn er van overtuigd dat Boca-legende Diego Maradona erbij zal zijn. Erik hoopt, doelend op een tv-interview van afgelopen week, op een tv-optreden van de Argentijn: "Ik ben nu al benieuwd naar de analyse na afloop!"

Ster advertentie
Ster advertentie