Binnenland
NOS

Man doodgeschoten op straat in Rotterdam

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Man doodgeschoten op straat in Rotterdam

In Rotterdam-Noord is op straat een man doodgeschoten. Dat gebeurde even voor 22.00 uur op de Bergselaan. Ooggetuigen hoorden meerdere schoten en zagen twee donker geklede mannen wegrijden in een auto.

De man die werd beschoten, raakte zwaargewond en overleed even later, vertelt politiewoordvoerder Wessel Stolle in het NOS Radio 1 Journaal.

Man doodgeschoten in Rotterdam

Op industrieterrein Spaanse Polder is een uitgebrande auto gevonden. De politie onderzoekt of er een verband is met het schietincident.

NOS-verslaggever Henrik-Willem Hofs, die vlakbij woont, zegt dat de daders met automatische wapens op de man vuurden. Het slachtoffer is volgens een buurtbewoner een man, een jonge twintiger.

Op Facebook is een filmpje geplaatst waarop het moment van de schietpartij te horen zou zijn. Aan het begin klinken er meerdere schoten.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.


Ster advertentie
Ster advertentie