Binnenland

Podcast De Dag: Hoe de online onderzoeker steeds belangrijker wordt

foto: BBCfoto: BBC
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: Hoe de online onderzoeker steeds belangrijker wordt

Als er nauwelijks aanwijzingen zijn, is het moeilijk om onrecht te bewijzen. De hulp van online onderzoekers is dan welkom.

{podcast audio="59819" caption="De Dag #167: Hoe de online onderzoeker steeds belangrijker wordt" }

In De Dag spreken we Richard, die heeft meegezocht naar de locatie het tijdstip en de daders in een video van een moord in Kameroen.

Verder in De Dag

En hoe onkreukbaar is de onkreukbare Michael van Praag? Als bestuurslid van de UEFA beslist hij mee over welk land het EK Voetbal van 2024 mag organiseren. Turkije en Duitsland zijn nog in de running.

Vorig jaar was Van Praag in Turkije, de voorzitter van de Turkse voetbalbond noemt hem 'zijn vriend', en hij zou de Turkse president Erdogan hebben gecomplimenteerd met de snelle bouw van moderne voetbalstadions. Kan hij onafhankelijk oordelen? Edwin Schoon vertelt.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie