Binnenland

Vandaag op NPO Radio 1: Ajax en Feyenoord spelen, 'deals' Black Friday en afbouwen van antidepressiva

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Vandaag op NPO Radio 1: Ajax en Feyenoord spelen, 'deals' Black Friday en afbouwen van antidepressiva

In de Grolsch Veste probeert FC Twente vanavond de eerste punten te sprokkelen onder trainer Verbeek. Dat moet gebeuren tegen Ajax, dat de laatste wedstrijden aardig op schot is. NOS Langs de Lijn doet verslag.

Verder vandaag:

Kamerbreed: Marleen Barth, Tiny Kox en Roel Kuiper

Marleen Barth (PvdA), Tiny Kox (SP) en Roel Kuiper (CU) zijn te gast in Kamerbreed, vanaf 13.00 uur. Kees Boonman blikt met de fractievoorzitters uit de Eerste Kamer vooruit op de Algemene Politieke Beschouwingen die komende week in de senaat worden gehouden.

Hulp bij het afbouwen van antidepressiva met taperingstrips

Een miljoen mensen gebruiken antidepressiva. 300.000 daarvan gebruiken Seroxat of Efexor. En kunnen daar vaak niet meer stoppen. Omdat stoppen vaak ernstige afkickverschijnselen geeft. Maar daar lijkt een oplossing voor te zijn. Apotheker Paul Harder maakt deze medicijnen in pilletjes met een heel kleine dosis, taperingstrips, waardoor het afbouwen veel gemakkelijker lukt. Iedereen gelukkig zou je zeggen. Maar zo simpel zit de medicijnwereld niet in elkaar. Verslaggever Willem de Haan onderzoekt hoe het komt dat die taperingstrips niet meer vergoed worden door de zorgverzekeraars. Vanaf 14.00 uur bij Argos.

Aanbiedingen Black Friday ineens niet leverbaar

Radar Radio heeft het vandaag over de deals op Black Friday bij de MediaMarkt. Die blijken vier dagen later ineens niet meer te leveren zijn. Hoe kan dat? Verder: hoe kan je voedsel vers houden? Radar geeft tips, luister vanaf 15.00 uur.

Ajax en Feyenoord spelen

NOS Langs de Lijn begint vanavond al om 18.30 uur, vanwege de wedstrijd FC Twente - Ajax die om 18:30 uur van start gaat in de Grolsch Veste. Twente speelde onder trainer Verbeek drie duels en leed drie nederlagen. Ajax won in zijn laatste twee duels van NAC en Roda (de enige clubs die onder Twente staan op de ranglijst) met een doelsaldo van 13-1. Lukt het de ploeg uit Enschede om het Ajax moeilijk te maken?

Het eredivisie- programma op zaterdag:

  • 18.30 uur ADO Den Haag - FC Groningen. Verslag: Andy Houtkamp
  • 18.30 uur FC Twente - Ajax. Verslag: Chris Wobben
  • 20.45 uur Feyenoord - Vitesse. Verslag: Arman Avsaroglu
  • 20.45 uur Willem II - Heracles. Verslag: Nico Wantia

Overige sport:
Sebastiaan Timmerman doet verslag van de wereldbeker schaatsen in Calgary. Verder: Verslag van Richard van der Made over het WK Handbal voor vrouwen, Nederland-Zuid Korea.

Ster advertentie
Ster advertentie