Binnenland

Volg de huldiging van Feyenoord live op NPO Radio 1

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Volg de huldiging van Feyenoord live op NPO Radio 1

[NOS] De Coolsingel is open voor Feyenoordfans die straks bij de huldiging van de landskampioen willen zijn. Het Stadhuisplein staat al helemaal vol en de politie roept fans op om een andere plek te zoeken. Volg de huldiging live op NPO Radio 1.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Feyenoord-fans praten er al jaren over en vandaag is het dan zover. Voor het eerst in achttien jaar kan er weer een landstitel gevierd worden bij het stadhuis van Rotterdam.

Om 12.00 uur wordt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst en aanvoerder Dirk Kuijt op het bordes van het stadhuis gehuldigd. Op de Coolsingel is plek voor 100.000 mensen. De stad is volgens verslaggevers veranderd in een vesting.

Vanochtend vroeg werden de laatste voorbereidingen getroffen. Fans stonden toen al in de rij om de beste plek te bemachtigen. Voor het stadhuis staan nu duizenden mensen en er is groen bengaals vuur afgestoken. Er staan grote videoschermen zodat fans die wat verder weg staan de huldiging ook goed kunnen volgen. Op het stadhuis wappert de Feyenoordvlag. Het bordes is versierd met groene en witte ballonnen en er hangt een spandoek.

Van 11.30 tot 13.00 uur is op NPO Radio 1 een speciale uitzending omtrent de huldiging van Feyenoord. De presentatie is in handen van Jeroen Stomphorst en Ghislaine Plag. Drie verslaggevers zijn in Rotterdam: Arman Avsaroglu in het stadhuis, Edwin Cornelissen bij het stadhuis en een NOS-verslaggever elders in de stad. Volg de uitzending live.

Ster advertentie
Ster advertentie