Binnenland

Peter Heerschop presenteert nieuw programma op NPO Radio 1

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Peter Heerschop presenteert nieuw programma op NPO Radio 1

Peter Heerschop presenteert het nieuwe maandelijkse radioprogramma 'Daar zal je ‘m hebben', met en over cabaretiers, acteurs en andere opmerkelijke theatermakers. De serie bestaat uit vier programma’s, ieder laatste weekend van de maand, van zaterdag op zondag tussen 00.00 en 01.00 uur bij BNN-VARA op NPO Radio 1. De eerste aflevering is in de nacht van 25 op 26 februari.

Het applaus klinkt, het doek valt, de voorstelling is voorbij en de nacht begint. Moe maar nog niet helemaal voldaan schuif je aan bij de nazit. Er wordt geproost. Wat ging er goed? Wat niet? Minutieus wordt de avond doorgenomen. Van de ontvangst in het theater tot het publiek op de achterste rij. Van het starend wachten, de eenzame concentratie in de kleedkamer tot bizarre ontmoetingen bij de artiesteningang. Er valt veel te bespreken. Seks, drugs en een saucijzenbroodje bij een tankstation.

Vanaf eind februari beleef je de nazit alsof je naast Peter Heerschop aan de bar in de foyer hangt. Live vanuit De Kleine Komedie. Met een handdoek in de nek verplaatst de artiest van die avond zich van de planken naar de foyer. Peter belt met collega’s die elders in het land hebben opgetreden, en in auto’s en busjes onderweg zijn naar huis. Binnenlopende gasten worden verwelkomd: “Daar zal je ‘m hebben!”. Of d’r, natuurlijk.

Met live muziek, een hapje en een drankje, maar vooral met verhalen waarvan je alleen droomde dat ze bestonden. Daar zal je ‘m hebben biedt een intieme blik in de artiestenfoyer en een onverwachte kijk op het leven achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie