Binnenland

Podcast De Dag: waarom k-popband BTS zo'n succes is

foto: AFPfoto: AFP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: waarom k-popband BTS zo'n succes is

De Koreaanse K-popband BTS geeft morgen een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets ervoor gingen binnen een half uur voor honderden euro's over de toonbank.

Kimberly Waldschmidt is een groot fan en weet precies wat de gelikte muziek zo populair maakt: het is tot in de puntjes geperfectioneerd.

{podcast audio="61725" caption="De Dag #179: 'Begeleiding bij onderduiken van burgemeester moet beter' | Waarom k-popband BTS zo'n succes is" }

Verder in De Dag

De Haarlemse burgemeester Jos Wienen is ondergedoken wegens bedreigingen aan zijn adres. "Dat zijn even lastige dingen waarmee je moet omgaan", volgens hem. Fons Jacobs, oud-burgemeester van Helmond, weet hoe het is. Hij vertelt in De Dag hoe hij in 2010 plots moest onderduiken. Hij voelde zich niet goed begeleid door de betrokken instanties. "Het enige advies was: ga naar een hotel in een andere gemeente!"

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er rond 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie