Binnenland

Mischa Blok krijgt liefdeslessen van bekende Nederlanders

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Mischa Blok krijgt liefdeslessen van bekende Nederlanders

[AVROTROS] Hoe vind je nou je ware liefde? Hoe houd je je seksleven spannend? En is monogamie wel de ideale relatievorm? NPO Radio 1-presentator Mischa Blok vraagt in de nieuwe podcast Liefdeslessen bekende Nederlanders het hemd van het lijf over hun liefdesleven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onder meer Willibrord Frequin, Frans Bauer, Lize Korpershoek en Cornald Maas spreken in de intimiteit van hun favoriete kroeg openhartig over verliefdheid, relaties, echtelijke ruzies en seks. De eerste aflevering van de wekelijkse podcast is vanaf donderdag 29 november om 07.00 uur te vinden de podcastpagina van NPO Radio 1 en in iTunes.

Willibrord Frequin: 'Ik heb meer vrouwen gehad dan Jeroen Pauw'

Mischa ontmoet in de eerste aflevering van Liefdeslessen Willibrord Frequin in ‘zijn café’. Willibrord behandelt zijn vrouw Gesina als een koningin, maar in ruil daarvoor verwacht hij wel een bepaalde mate van vrouwelijkheid: "Mijn vrouw weet dat ze niet iedere dag een spijkerbroek aan moet doen, daar ga ik van over de zeik, dan vind ik haar minder leuk".

Hoewel Frequin 77 jaar is, gieren de hormonen nog altijd door zijn lijf: "En als ik dan vraag of ze zin heeft om vanavond weer even lekker te vrijen, nou, dan vind ik soms weinig gehoor. Dus dan moet ik dat respecteren, maar zij moet mij ook respecteren, godverdomme zeg, ik kan net zo goed met mijn zus gaan samenwonen."

Frans Bauer: 'Wij gaan samen begraven worden'

Frans Bauer is al 25 jaar samen met zijn Mariska. Hij gelooft er heilig in dat je zo’n onvoorwaardelijke liefde maar één keer in je leven tegenkomt. "Ik heb mijn grond al gereserveerd, we gaan samen begraven worden". Ook blikt hij in de tweede aflevering van Liefdeslessen terug op dat ene moment helemaal aan het begin van zijn carrière, toen love doctor Robert ten Brink opeens met zijn All You Need Is Love-camper op de stoep stond. Met videoboodschappen van verschillende meisjes, terwijl Bauer toen al verkering met Mariska had. Resultaat: één huilend meisje in de uitzending. "Ik vind dat nog steeds heel erg, als ik daaraan terugdenk".

Liefdeslessen, vanaf donderdag 29 november om 07.00 uur bij AVROTROS op NPORadio1.nl/podcasts en op iTunes

Ster advertentie
Ster advertentie