Binnenland

Podcast #DeDag: Caloh Wagoh, de klusjesmannen van de onderwereld

NOS
foto: ANP/NOSfoto: ANP/NOS
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast #DeDag: Caloh Wagoh, de klusjesmannen van de onderwereld

Satudarah en No Surrender kennen we wel, maar wat is Caloh Wagoh Main Triad voor een motorclub?

{podcast audio="49266" caption="De Dag #104: Wat je moet weten over Caloh Wagoh" }

Uit het niets duikt de naam op in meerdere ernstige misdrijven. Zoals het beschieten van de redactie van Panorama en de liquidatie van de broer van kroongetuige Nabil. B. In De Dag vertelt misdaadjournalist van de Telegraaf Mick van Wely over Caloh Wagoh: "Het zijn de klusjesmannen van de onderwereld."

En verder in De Dag

Zondag wordt het Nederlandse slavernijverleden herdacht. We praten met dichter Gershwin Bonevacia over wat het slavernijverleden betekent voor Nederlandse jongeren met Afrikaanse roots.

En wie spiek not so ferry koet English, blijkt uit onderzoek van promovendus Frans Hermans. Van hem horen we hoe dat komt.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie