Binnenland

Podcast De Dag: wordt het Koninkrijk ooit nog Verenigd?

foto: AFP (bewerking NOS)foto: AFP (bewerking NOS)
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: wordt het Koninkrijk ooit nog Verenigd?

De Britse premier heeft de vertrouwensstemming in haar partij overleefd en mag, gehavend, door met haar poging de brexit tot een succes te leiden. Politiek commentator Kees Boonman (Max Nieuwsweekend) smult van de Britse politieke soap: "Iedereen heeft al een hapje van Theresa May genomen, maar het beest leeft nog steeds."

In podcast De Dag kijkt Elisabeth Steinz met Boonman uitgebreid vooruit op de voortdurende crisis in het Verenigd Koninkrijk. Welke volgende gevaren liggen voor haar op de loer? Kan Labour-leider Corbyn het verschil maken? Of moet May vooral vrezen voor de hardliners binnen haar eigen partij?

{podcast audio="69523" caption="De Dag #223: Wordt het Britse koninkrijk ooit nog verenigd? (Brexit-special)" }

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er rond 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie