Binnenland

Luisteraars over NPO Radio 1: Iets meer sport graag

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Luisteraars over NPO Radio 1: Iets meer sport graag

[AVROTROS] Er mag iets meer aandacht voor sport zijn op NPO Radio 1, aldus de luisteraars van het programma APP RADIO. Iedere woensdag op donderdagnacht krijgt de luisteraar de kans om te reageren op stellingen die in het interactieve programma worden gesteld.

Iets meer sport op NPO Radio 1

Over de stelling: ‘Er moet meer aandacht voor sport zijn op NPO Radio 1’, zijn de meningen via het programma verdeeld. Bart pleit voor een uitgebreid sportblok om twaalf uur ’s middags. Adrie mist paardensport en zou graag een apart paardenprogramma horen. Naast de meningen via het programma konden de mensen ook stemmen via een poll op Twitter. Daaruit blijkt ook dat het wel iets meer mag zijn: 4 op de 5 stemmers wil meer sport op NPO Radio 1.

Willibrord Frequin, vaste luisteraar en onderdeel van het programma oordeelt: : "Absoluut meer sport op NPO Radio 1, als ik naar een serieus programma zit te luisteren wil ik nog wel op de hoogte worden gehouden van de wedstrijden".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

APP RADIO

In het nieuwe NPO Radio 1-programma APP RADIO krijgen luisteraars iedere vroege donderdagochtend tussen 04:00 en 06:00 uur de kans om hun mening te geven over hun zender NPO Radio 1. Wil jij ook reageren op de stellingen en je mening geven over de programma’s op NPO Radio 1, doe dat dan via de Radio 1 App of bel tijdens de uitzending op 0800-1121. APP RADIO wordt gepresenteerd door Mischa Blok en Jacob de Vries.

Ster advertentie
Ster advertentie