Binnenland

Klachten Fiber nog niet allemaal opgelost

foto: Pixabayfoto: Pixabay
  1. Nieuwschevron right
  2. Klachten Fiber nog niet allemaal opgelost

Vorige week deed Fiberdirecteur Matthijs Kamp de toezegging dat alle bij Radar gemelde problemen zouden worden opgelost binnen een week. Hoe staat het ervoor?

Klachten Fiber nog niet allemaal opgelost


Radar heeft alle consumenten benaderd waarvan we de klachten mochten doorsturen naar Fiber. Dit zijn de klachten die we ook aan Fiber hebben overhandigd in onze uitzending van vorige week. De tendens uit de reacties is dat Fiber druk bezig is om alle problemen op te lossen, maar dat nog niet alle klachten opgelost zijn.

Oplossingen?

54 van de 104 mensen hebben ons teruggemaild op de vraag of Fiber hen benaderd heeft deze week. 49 daarvan zijn benaderd door Fiber. Bij 14 van de 49 is de klacht opgelost, bij 16 gedeeltelijk. 19 gedupeerden wachten nog steeds op een oplossing.

Toon van Fiber

Niet alle consumenten zijn gecharmeerd van de toon waarop zij door Fiber benaderd worden, zo laat ook Bert weten. Hij kreeg van Fiber te horen: "Het heeft er dan ook alle schijn van dat u simpelweg onder het contract uit wil komen en om die reden een klacht heeft ingediend."

Afspraken gemaakt

Bij veel consumenten zijn monteurs langs geweest of zijn daar afspraken voor gemaakt. Er is dus beweging!

Radar Radio houdt de komende tijd in de gaten of de klachten die door ons doorgestuurd zijn, worden opgelost.

Reageren? Dat kan onder dit artikel op Radar of plaats een reactie op onze Facebookpagina. Dit artikel in je mailbox? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie