Achtergrond

'Fossiel' Prem Radakishun wil niet vergeleken worden met postduif

foto: ANP FOTOfoto: ANP FOTO
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Fossiel' Prem Radakishun wil niet vergeleken worden met postduif

[AVROTROS] 'Dombo! Narcist! Dit is een minachting! Prem Radakishun reageerde fel toen hij in het NPO Radio 1-programma APP RADIO werd aangesproken op de manier waarop hij met zijn luisteraars omgaat. In APP RADIO staan de berichten van luisteraars centraal die binnenkomen via de Radio 1 App. Tijdens het programma Zwarte Prietpraat dat Prem iedere vroege maandagochtend op NPO Radio 1 presenteert, wordt via die Radio 1 App veel gereageerd op zijn programma. Maar Prem doet niets met deze reacties. Sterker nog, hij leest ze niet eens.

Video niet beschikbaar

'Ik ben een digitaal fossiel, ik zit niet op Facebook, ik zit niet op Twitter. De enige applicatie die op mijn telefoon zit is Whatsapp. Ik weiger alle andere applicaties te downloaden, want ik hecht ontzettend aan mijn privacy.' Aldus Prem. Vervolgens stelde presentator Jacob de Vries hem de vraag hoe hij die berichten van luisteraars dan wél binnenkrijgt, misschien via de ouderwetse postduif?

'Kijk, dit vind ik grappig', reageerde Prem gepikeerd, 'jij hebt dit voorbereid omdat jij denkt ik ga even grappig doen. Ik ga het 'fossiel' Prem typeren met een postduif. Dit is een minachting! (…) Dombo! Je bent een narcist die bezig is met zijn eigen ego!'
Nadat Prem zijn NPO Radio 1-collega een 'mislukte witte man' had genoemd, sloot hij af met 'niet appen'. Presentator Mischa Blok gaat voortaan iedere week proberen om tijdens APP RADIO de apps toch aan Prem voor te leggen.

'Fossiel' Prem Radakishun wil niet vergeleken worden met postduif

APP RADIO

In het NPO Radio 1-programma APP RADIO krijgen luisteraars iedere vroege donderdagochtend tussen 04:00 en 06:00 uur de kans om hun mening te geven over hun zender NPO Radio 1. Wil jij ook reageren op de stellingen en je mening geven over de programma's op NPO Radio 1, doe dat dan via de Radio 1 App of bel tijdens de uitzending op 0800-1121. APP RADIO wordt gepresenteerd door Mischa Blok en Jacob de Vries.

Ster advertentie
Ster advertentie