appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog Op Morgen
STER Advertentie

Klimaatontkenners versus demonstrerende scholieren

Vroege Vogels
zondag 2 februari 2020 | BNNVARA | Vroege Vogels Twitter

Waarom er gedemonstreerd wordt in het onderwijs is eigenlijk simpel. Er moet structureel geïnvesteerd worden in het onderwijs. "Waarmee je structureel investeert in de samenleving, in de toekomst, in beschaving, in kinderen", aldus Dolf Jansen.

Zo maakt Dolf met zijn column voor Vroege Vogels een bruggetje naar de opstelling van klimaatontkenners tegenover de scholieren die de klimaatmars organiseerden. Waar halen zij de 'gore moed' vandaan om deze bezorgde jongeren aan te vallen?

Dolf Jansen: Jong en oud


Vroege Vogels: iedere zondagochtend van 07.00 tot 10.00 uur. 

Vroege Vogels is hét programma over natuur en milieu. Op zondagochtend te beluisteren op NPO Radio 1 en vrijdagavond te zien op NPO 2. Like Vroege Vogels op Facebook of volg het programma op Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1