appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine

Kunststof

Presentatoren

Antoinnette Scheulderman

Antoinnette Scheulderman studeerde Kunst- en Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is vooral bekend van haar portretterende interviews in de Volkskrant en LINDA.

Antoinnette schuift ook regelmatig aan als tafeldame bij De Wereld Draait Door. Antoinnette is donderdag 6 juni voor het eerst te horen in Kunststof.

Elisabeth van Nimwegen

Elisabeth van Nimwegen studeerde in 2001 af aan de Toneelacademie Maastricht en presenteert sinds 2015 voor de NTR het wetenschapsprogramma De Kennis van Nu op NPO 2.

Ook heeft ze twee romans op haar naam staan. Elisabeth is donderdag 30 mei voor het eerst te horen in Kunststof.

Frénk van der Linden

Frénk van der Linden (Hillegom, 1957) studeerde in 1980 af aan de School voor Journalistiek in Utrecht en interviewde sindsdien honderden mensen uit de politiek, sport en media. Ook schreef hij de bundels ‘Tot op het bot’ en ‘Onder Hollandse Helden’. Samen met regisseur Gisèla Mallant maakt hij de documentaire ‘Verloren band’, over de scheiding van zijn ouders.

Gijs Groenteman

Gijs Groenteman maakt een wekelijkse podcast voor de Volkskrant en is columnist bij het Parool.

Verder schrijft hij interviews, maakte hij radio bij de VPRO, schreef boeken over Willem Ruis en Ischa Meijer en maakte een podcast over Harry Bannink. Gijs is dinsdag 4 juni voor het eerst te horen in Kunststof.

 

 

Jellie Brouwer

Jellie Brouwer (Groningen, 1964) rondde in 1985 de School voor Journalistiek in Utrecht af en begon daarna als verslaggever voor Radio West. Na een paar jaar kwam ze als redacteur in Hilversum terecht bij verschillende radio en tv programma’s. Ook schreef ze als columniste voor ‘Zin’. Vanaf 1992 is ze werkzaam als radiopresentator. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1