appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

Kunststof

Presentatoren

Foto van Frénk van der Linden

Frénk van der Linden

Frénk van der Linden (Hillegom, 1957) studeerde in 1980 af aan de School voor Journalistiek in Utrecht en interviewde sindsdien honderden mensen uit de politiek, sport en media. Ook schreef hij de bundels ‘Tot op het bot’ en ‘Onder Hollandse Helden’. Samen met regisseur Gisèla Mallant maakt hij de documentaire ‘Verloren band’, over de scheiding van zijn ouders.

Foto van Jellie Brouwer

Jellie Brouwer

Jellie Brouwer (Groningen, 1964) rondde in 1985 de School voor Journalistiek in Utrecht af en begon daarna als verslaggever voor Radio West. Na een paar jaar kwam ze als redacteur in Hilversum terecht bij verschillende radio en tv programma’s. Ook schreef ze als columniste voor ‘Zin’. Vanaf 1992 is ze werkzaam als radiopresentator. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1