appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

De NPO Radio 1 Giro d'Italia-quiz

ANP
zaterdag 5 mei 2018 | RAD1 | Redactie

De Giro d'Italia is gestart vanuit Israel. Alle fans zijn weer benieuwd naar wie er uiteindelijk op 27 mei in Rome de roze trui aandoet. En uiteraard naar wie de beste sprinter wordt, welke klimmer de bergtrui aantrekt en welk jonkie de jongerentrui wint. Wij testen graag de kennis van de echte wielerfan en daarom is hier de Giro d'Italia-quiz. 

Blijf op de hoogte

Bij NPO Radio 1 zit op de juiste plek om de hoogte te blijven over de Giro. Door de dag heen updaten we je over de belangrijkste gebeurtenissen en 's avonds in Langs de Lijn En Omstreken wordt er dagelijks nabesproken. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1