appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Miss Holland is een hit bij BBC

ANP
dinsdag 3 april 2018 | BNNVARA | Mark Robinson Twitter

In Nederland hebben nog niet veel mensen van haar gehoord maar in Groot-Brittannië is de ster van comédienne Eline van der Velden snel rijzende. Haar YouTube serie Miss Holland werd opgepikt door de BBC en wordt daar sinds vorige maand op het online kanaal BBC 3 uitgezonden. Hoe kwam ze bij de BBC terecht en waarom liep ze negen maanden lang met haar onder d’r armen? Dat en meer vertelt ze in De Nieuws BV.

Miss Holland is een hit in de UK

Haar typetje moet de Britten uit de tent lokken: "Het is een gekke versie van mijn moeder eigenlijk". In Amerika werd haar constant gezegd dat ze moest afvallen, dat haar haar mooier moest zijn en daar werd ze gek van. "Toen bedacht ik om een gek typetje neer te zetten. Ik wilde een soort Borat, maar dan een vrouwelijke versie daarvan." En zo ontstond Miss Holland.

Miss Holland is een hit op de BBC!

Deze zomer is ze in Nederland te zien op NPO 3.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1