appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

Uniek gesprek op Haags terras met de drie vicepremiers

Wilma Borgman / NOS
donderdag 8 februari 2018 | NOS | Wilma Borgman

Het kabinet zit deze week 100 dagen in het zadel. Over de gang van zaken achter de schermen van de coalitie weten we nog maar weinig. Wie zit er met wie in een whatsappgroep? En hoe houden ze politieke conflicten onder controle?

Politiek verslaggever Wilma Borgman spreekt voor Nieuws & Co uitgebreid met de drie vicepremiers. Ze doen de drie vice-premiers een boekje open over de manier waarop de coalitie wordt gerund. Carola Schouten, Kajsa Ollongren en Hugo de Jonge vertellen over hun onderlinge contact, het coalitieoverleg op maandag en de rolverdeling in de vrijdagse ministerraad.

Het resultaat is een bijzonder kijkje in de keuken van het nieuwe kabinet met een bijzondere bezetting: de drie vicepremiers, op een Haags terras.

Luister vanmiddag naar NPO Radio 1, 17:30 uur, Nieuws & Co. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1