appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

Honderden Nederlanders vast in Innsbruck: 'Er is niets geregeld'

ANP
maandag 1 januari 2018 | NOS | Redactie

Door hardnekkige mist zijn alle vluchten op de luchthaven van Innsbruck stilgelegd. Duizenden passagiers zitten daardoor vast.

Ook de vluchten van Transavia van en naar Innsbruck zijn allemaal geannuleerd. Vanuit de luchthaven in Oostenrijk kunnen 650 mensen daardoor niet naar Nederland terugkeren.

'Uiteindelijk kwamen ze helemaal niet'

"Er was geen enkele informatievoorziening rondom de vluchten", zegt Bas Bettenhaussen uit Deventer in het NOS Radio 1 Journaal. "Uiteindelijk zijn ze helemaal niet gekomen, dat hoorde we pas gisterenavond. Toen moesten we zoeken naar een hotelkamer, dat valt niet mee op Oudejaarsavond in een toeristische stad."

Transavia probeert naar eigen zeggen accommodatie voor de getroffenen te regelen in of bij Innsbruck. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1