appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Kom naar het NPO Radio 1 Nationale Taaldebat

NPO Radio 1
vrijdag 13 oktober 2017 | RAD1 | Redactie

Gaat de Nederlandse taal u aan het hart? Kunt u genieten van mooie woorden en fraaie zinnen? Bent u fan van De Taalstaat? Kom dan naar het eerste NPO Radio 1 Nationale Taaldebat op zaterdag 4 november in de bibliotheek van de Radboud Universiteit Nijmegen van 11.00 tot 13.00 uur.

Gastheer van het NPO Radio 1 Nationale Taaldebat is radiopresentator Frits Spits. De debatten worden afgewisseld met muziekoptredens van onder meer Trijntje Oosterhuis, die Nederlandstalige liedjes zingt.

Lees meer: NPO Radio 1 presenteert het eerste nationale Taaldebat

We stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. Vul dit formulier in om u aan te melden.

Ik kom graag naar het Nationale Taaldebat in Nijmegen:

De zaal zit vol, aanmelden is dus helaas niet meer mogelijk. 

Het NPO Radio 1 Nationale Taaldebat wordt georganiseerd door het programma De Taalstaat in samenwerking met de Volkskrant en de Letterenfaculteit van de Radboud Universiteit Nijmegen. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1