appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
STER Advertentie

EK voetbalfinale Portugal - Frankrijk in NPO Radio 1 Sportzomer

ANP
zondag 10 juli 2016 | NPO Radio 1 | NPO Radio 1

Het moment van de waarheid: wie gaat er met de titel vandoor en wordt Europees kampioen? Portugal en Frankrijk strijden in Stade de France de finale van het EK voetbal. 

Om 21.00 uur barst de strijd los. Arman Avsaroglu en Frank Wielaard doen live verslag van de wedstrijd. Scheidsrechter Dick van Egmond is te gast.

Portugal wist de finale de behalen door Wales uit te schakelen. Dit zijn de hoogtepunten: 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Portugal - Wales

Frankrijk versloeg Duitsland en wist daardoor een plaats in de finale te bemachtigen. Dit is de samenvatting: 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Duitsland - Frankrijk

Tour de France

De 9e etappe van de Ronde van Frankrijk voert de renners in 184,5 kilometer van Vielha, Spanje, naar het op 2240 meter hoger gelegen Arcalis in Andorra. Vanaf 147 kilometer gaan de bergen echt een rol spelen. Na het binnenrijden van Andorra volgt al vrij snel een stevige hindernis. 

Dit is het hoogtekaartje van de etappe van vandaag: 

Wil je niks missen van de laatste kilometers? Zet de finish-alert aan! 

De laatste dag van het EK Atletiek is aangebroken. Andy Houtkamp en Floris van Hoorn doen verslag vanuit het Olympisch Stadion. Op Wimbledon wordt de finale bij de mannen gespeeld. Jan Roelfs doet verslag. Daarnaast aandacht voor de Grand Prix formule I in Groot BritanniĆ«. Louis Dekker doet hiervan verslag. 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1