appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Miss Podcast: Lavinia Meijer
STER Advertentie

NPO Radio 1 Sportzomer vandaag: vrouwenfinale Wimbledon

ANP
zaterdag 9 juli 2016 | NPO Radio 1 | NPO Radio 1

Op Wimbledon wordt vandaag de finale bij de vrouwen gespeeld. De strijd zal gaan tussen Serena Williams en Angelique Kerber.

De Duitse hield Serena's zus Venus uit de finale. Dit zijn de hoogtepunten van die wedstrijd: 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Angelique Kerber vs Venus Williams

De finale begint om 15.00 uur. Marcella Mesker doet verslag. 

Tour de France

De 8e etappe van de Ronde van Frankrijk is een zware bergrit die de renners laat starten in Pau en meeneemt de Pyreneeën in. Het is een 184 kilometer lange rit die eindigt in Bagnères-de-Luchon, het fameuze kuuroord dat ook wel de naam 'Koningin der Pyreneeën' draagt. 

Dit is het hoogtekaartje van de etappe van vandaag: 

Wil je niks missen van de laatste kilometers? Zet de finish-alert aan!

EK Atletiek

Van 18.00 tot 23.00 uur zendt NPO Radio live uit de studio in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Andy Houtkamp en Floris van Hoorn doen verslag. Drie (voormalig) atleten zijn te gast: Ellie van Hulst, Ellen van Langen en Bram Som zijn te gast. 

Daarnaast in NPO Radio Sportzomer aandacht voor de Gran Prix Formule I kwalificatietraining. Louis Dekker doet verslag. Ook verslag van de kwalifactieronde van het turnen in Rio.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1