appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Feit of fictie: Verkocht Grönloh 30 miljoen platen?

ANP
woensdag 7 juni 2017 | AVROTROS | Radio EenVandaag

Feit of fictie: Anneke Grönloh verkocht 30 miljoen platen wereldwijd.

Gisteren kondigde zangeres Anneke Grönloh, bekend van de monsterhits "Brandend Zand" en "Paradiso", aan dat zij stopt met optreden. In het kielzog van dit nieuws schrijft dagblad Trouw vandaag dat Grönloh 'wereldwijd dertig miljoen platen verkocht'. Klopt dat wel?

We vragen het Peter Koelewijn, Willem van Kooten en Hans Schiffers. Het blijkt nog niet makkelijk om te achterhalen of deze hoge verkoopcijfers koppen. Maar het verlossende woord komt van Top40-kenner Johan van Slooten. 

Om dit Facebook bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ach, 10 miljoen, 20 miljoen, 30 miljoen. Wat maakt het eigenlijk uit. Gelukkig voor de fans is er genoeg Grönloh-materiaal op internet te vinden.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1