appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

Gewapende man in Duitse bioscoop dood

Hessenschau.de
donderdag 23 juni 2016 | NPO Radio 1 | NPO Radio 1

De gewapende man die zich donderdag verschanste in een bioscoopcomplex in Viernheim, bij Mannheim in de Duitse deelstaat Hessen, is dood.

Volgens Duitse media kwam rond 15.00 uur een gemaskerde man met een geweer de bioscoop binnen. Hij zou een aantal bioscoopbezoekers hebben gegijzeld. De man werd later doodgeschoten door de politie.

Er waren berichten dat tientallen mensen gewond waren geraakt door traangas, maar de politie zei later dat er geen gewonden waren.

Volgens persbureau DPA gaan inlichtingendiensten uit van een verwarde man en niet van terrorisme.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NOS-correspondent Judith van de Hulsbeek vertelde op NPO Radio 1 over het incident.

Correspondent Judith van de Hulsbeek over gewapende man in Duitse bioscoop

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1