appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

#JanPubliek: Wat doen verslaggevers nou de hele ochtend?

NOS
vrijdag 23 augustus 2019 | NOS | Redactie

In De Kritiek van Jan Publiek stappen Winfried en Sophie in het NOS Radio 1 Journaal even uit het nieuws. Ze behandelen vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars.

Deze week was er wat verwarring over de uitspraak van het beroemde spelletje Tetris. Is het Tee-tris? Of Tè-tris? Of iets heel anders? 

En waarom zou je het vliegtuig pakken van Schiphol naar Brussel, terwijl het maar een paar uurtjes met de trein is? En Martijn van der Zande doet uit de doeken wat hij de hele ochtend uitspookt als verslaggever.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1