appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

Meld je aan voor de NPO Radio 1 Eindejaars PubQuiz

NPO Radio 1
zaterdag 1 december 2018 | KRO-NCRV | Redactie Twitter

Wat was de grootste hit van de dit jaar overleden volkszanger Koos Alberts? Hoeveel gouden medailles wist Nederland te halen op de Olympische Winterspelen? Hoeveel scholieren in Maastricht kregen in eerste instantie géén diploma? Nutteloze kennis over het afgelopen jaar bestaat niet in de NPO Radio 1 Eindejaars PubQuiz.

Op vrijdag 28 december spelen we met verschillende luisteraars-teams de Eindejaars PubQuiz! In café 'De Singel' in Zwolle worden tussen 19.30 en 20.30 uur de teams in vijf rondes aan de tand gevoeld. De PubQuiz is live te horen op NPO Radio 1. Vragen over het afgelopen jaar in onder andere de categorieën sport, kunst en cultuur en natuurlijk het nieuws passeren allemaal de revue. Dus kom maar op met alles wat je weet.

Quizmasters Martijn Grimmius en Lars Hulshof heten je van harte welkom in café ‘De Singel’  in Zwolle.

Doe mee! 

Meld je hieronder aan met een team van minimaal 4 personen.

Er is geen naam opgegeven

Er is geen e-mailadres opgegeven

Er is geen telefoonnummer opgegeven

Invalid Input

Invalid Input

Door je in te schrijven voor de PubQuiz, ga je akkoord met de voorwaarden.

Bekijk hier een aflevering van de pubquiz van afgelopen zomer.

PubQuiz 3 augustus

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1