appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: wat de midterms-uitslag voor Nederland of EU kan betekenen

afp
dinsdag 6 november 2018 | RAD1 | redactie

Amerika gaat vandaag naar de stembus voor de 'midterms' of; Congresverkiezingen. De Amerikanen kiezen een nieuw Huis van Afgevaardigden en ook deels een nieuw Senaat.

Wat staat er op het spel? Wat is de toon van het debat? En kan de uitslag ook gevolgen hebben voor Nederland of de Europese Unie? 

Verder in De Dag

Stripboeken, of beter gezegd: graphic novels. Die moeten we meer zien op de leeslijsten waar scholieren uit kiezen op de middelbare school. Daarvoor pleit Stripmaker des Vaderlands Margreet de Heer. Ze presenteert woensdag een lijst met de mooiste literaire graphic novels.

Eerder deze week

In De Dag van maandag vertelde NOS-redacteur Eline de Zeeuw hoe drugsbaron El Chapo een cultfiguur werd en ten val kwam. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1