appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Henk Wijngaard zwaar teleurgesteld over concert van zijn nichtje Shania Twain

AFP
vrijdag 12 oktober 2018 | NOS | Sid van der Linden

"Het was absoluut geen mooie avond." Zanger Henk Wijngaard had meer verwacht van het concert van Shania Twain in de Ziggo Dome donderdag.

Henk Wijngaard teleurgesteld over concert Twain

Hij had uitgekeken naar een gesprek of ontmoeting met zijn wereldberoemde nichtje, maar keerde onverrichter zaken terug naar huis. De Groningse zanger had VIP-kaarten gekregen van concertorganisator Mojo. "Maar ik zat op de bovenste verdieping. Wel drie- of vierhonderd meter van het podium", vertelt Wijngaard in NOS Met het Oog op Morgen.

Afsluiten

Henk Wijngaard kwam er twee jaar geleden achter dat hij de oom is van Shania Twain. Zijn halfbroer is de Canadees Clarence Edwards, Shania's vader. "Clarence is in 1998 al overleden. Daarmee was mijn zoektocht ten einde. En ik ben fan van Shania, dus ik wilde naar haar concert om die zoektocht af te sluiten."

Maar zo liep het niet af donderdagavond. Wijngaard verliet de Ziggo Dome al na tien minuten, teleurgesteld over het slechte zicht op het podium. "Als je haar echt wilt zien, kun je beter op YouTube kijken."

Henk Wijngaard teleurgesteld over concert Twain

Correctie melden

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1