appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Rabobank-econoom: Schaf dividendbelasting niet af

ANP
dinsdag 28 augustus 2018 | KRO-NCRV | Tom Veldhuijzen

Econoom bij de Rabobank Nic Vrieselaar ziet niks in de maatregel van het kabinet om de dividendbelasting af te schaffen. "Ik zou het niet doen", zegt hij in het NPO Radio 1-programma 1 op 1.

Rabobank: Schaf dividendbelasting niet af

Hoewel het beter gaat met de economie, merken we daar nog te weinig van in de portemonnee. Daarom moet het kabinet meer doen om de lonen te laten stijgen, zeggen economen van de Rabobank.

"De koopkrachtstijging valt lager uit dan verwacht. We plukken minder de vruchten van de economische groei", zegt econoom van de Rabobank Nic Vrieselaar.

Dries Roelvink zit een maand in de bijstand

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1