appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Minister Sigrid Kaag reageert op oproep Rihanna

ANP
dinsdag 21 augustus 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Mega-popster Rihanna houdt zich bezig met een eigen foundation bezig rondom onderwijs wereldwijd. Gisteren deed zij op Twitter een oproep aan premier Rutte en minister Kaag om 100 miljoen dollar bij te dragen aan onderwijs in de allerarmste landen. Kaag is uit het Catshuis geglipt om op de tweet te reageren in De Nieuws BV. 

Sigrid Kaag over foundation van Rihanna

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sigrid Kaag, minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, vindt het ontzettend goed als bekende mensen zoals zij zich inzetten voor hele belangrijke thema's. "Grappig natuurlijk dat ze premier Rutte en mijzelf heeft weten te vinden", zegt Kaag, "en het is ook mooi voor ons om onder de aandacht te brengen hoeveel Nederland nu weer, met dit kabinet, aan het doen is en gaat doen ook over de grens, voor de kansarmen."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1